To, że nie lata na 10 000 tylko około 7 000 nie zmienia faktu, że siły powietrzne Ukrainy mają samoloty transportowe zdolne osiągnąć taki pułap (np Ił-76). Nie zmienia też faktu, że rozpoznanie (i logika) u separatystów mogą kuleć.
Solar Sunroof
Zwiń
X
-
No.. ale domyslam, sie ze dziala to jak w Audi.. a wiec w momencie kiedy zamkniemy auto w upalny dzien, solar zaczyna dzialac i uruchamia nam sie dmuchawa na 1 biegu i przewietrza wnetrze. Po otwarciu nie wsiadamy do takiego zaduchu, jak to ma normalnie miejsce. Moze bajer, uzytkownicy Audi w ktorym to jest od lat, chwala sobie
Komentarz
-
-
Nie, nie posiadam ani panoramy (bo mam sedana a nie kombi) ani sunroof.
Natomiast miałem okazję pojeździć dość sporo (bo cały dzień) za kierownicą S II wyposażonego w sunroof. Jest to narmalny szyber różniący sie tylko tym, że ma zbudowane baterie słoneczne w swoją powierzchnię.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
panorama to co innego, jeśli się nie będzie "tłukła" to jest całkiem miłym dodatkiem - typowy gadżet
daje o sobie znać na niewielkich nierównościach szmerem uszczelek, ja na parkingach zostawiam auto z uchylonym oknem panoramicznym, jak auto ma czujnik deszczu to w przypadku opadu deszczu domknie sobie szczelinę samoczynnie
nie robić tego w zimie bo czujnik nie działa na śnieg, który może wtedy znacząco zasypać wnętrze auta
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BoobassNie stawiać też jak pada grad
Zamieszczone przez ketivvpanorama to co innego, jeśli się nie będzie "tłukła" to jest całkiem miłym dodatkiem - typowy gadżet
Generalnie fajny bajer - powierzchnię ma znacznie większą niż zwykły szyberdach.
Komentarz
-
Komentarz